(untitled) ("Conference on Universal Science Research 2023", 2024)
Bolalarga ingliz tilini o’rgatish qiziqarli bo’lishi va ularning his-tuyg’ulari, harakatlari va o’zaro munosabatlariga e’tibor qaratish kerak. Til o’rganish ko’nikmalarini o’zlashtirish uchun rag’batlantiruvchi va interaktiv vaziyatlar va tadbirlarni yaratish juda muhimdir. Asosiy maqsad ingliz tilini o‘rgatish bo‘lishi mumkin bo‘lsa-da, bolalarni o‘yin kabi mashg‘ulotlarga jalb qilish nafaqat ularning qiziqishini uyg‘otibgina qolmay, balki o‘z ona tiliga o‘xshash tabiiy ravishda chet tilini bosqichma-bosqich o‘rganishni ham ta’minlaydi.