(untitled) ("Conference on Universal Science Research 2023", 2024)
Ushbu maqolada boshlang’ich sinflarda o’quvchilarning chet tillarini o’rganishga bo’lgan qiziqishini oshirish hamda tez va oson o’rganishini ta’minlash uchun ingliz tili o’qitishning samarali, zamonaviy va innovatsion metodlari va usullari haqida to’xtalib o’tiladi.