(untitled) ("Conference on Universal Science Research 2023", 2024)
Ushbu maqolada boshlang’ich sinflarda o’quvchilarning til o’rganishga bo’lgan qiziqishini oshirish uchun ingliz tili o’qitishning samarali, zamonaviy va innovatsion metodlari haqida to’xtalib o’tiladi.