(untitled) ("Conference on Universal Science Research 2023", 2024)
Shukur Xolmirzayev asarlari tarbiyaviy jihatlari,yoshlarimizga o’rnak bo’la oladigan chinakam nodir asarlar jamlanmasi bo’lib hisoblanadi. Shukur Xolmirzayev el ardog’ida bo’lgan mashhur surxon tog’ lolasidir. Ushbu maqolada siz Shukur Xolmirzayevning “o’n sakkizga kirmagan kim bor” asaridagi holatlarni va oqibatlarni psixologik tahlilini mumkin.