(untitled) ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Dars oldindan o‘ylangan va uning rejasi tuzilgan bo‘lsa, tabiatshunoslik darsiga bo‘lgan ta’riflashgan talablarni amalga oshirish oson bo‘ladi. O‘qituvchi reja tuza turib, birinchidan, darsning asosiy maqsadini, uning tuzilishini, mazmunini ikkinchidan, tashkil qilinishi shakllarini belgilaydi.