(untitled) ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Ushbu maqolada qoramollarda va hayvonlarda uchraydigan yuqumli kasalliklar tarixi, ularning turlari haqida va qonunchilikdagi qoidalari ma’lumotlari keltirilgan.