(untitled) ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Ushbu maqolada O’zbekiston tarixida muhim o’rin egallagan birinchi rahbar ayol Yodgor Nasriddinovaning hayoti, kareyerasi va o’sha davr tarixida sodir bo’lgan muhim voqealar, qaramlik davrining salbiy oqibatlari haqida qisacha yoritilgan.