(untitled) ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
ushbu maqolada rus tilida darslariga qo’yilgan zamonaviy talablar va uni o’qitish shakllari, jumladan, noan’anaviy o’qitish metodikasi ko’rib chiqilgan.