(untitled) ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Ushbu maqolada Buxoro viloyatida Qorovulbozor tumani iqlimi, yer osti suvlar tarkibi, geomorfologik tuzilishi hamda sug‘oriladigan sur-qo‘ngir tuproqlarining mexanik tarkibi, sho‘rlanish darajasi va miqdori keltirilgan.