(untitled) ("Conference on Universal Science Research 2023", 2024)
Ushbu maqolada kichik maktab yoshidagi o’quvchilarning ta’limiy xususiyatlari va unda katta ahamiyat kasb etadigan o’quv faoliyati haqida so’z yuritiladi.