(untitled) ("Conference on Universal Science Research 2023", 2024)
Bugungi kunda ijtimoiy - iqtisodiy vaziyat kundan – kunga rivojlanib bormoqda. Mehnat bozori keskin o‘zgargan. Yuqori tajribali mutaxassislarni topib tanlashga yo‘naltirilgan biznesning yangi turi paydo bo‘lgan. Iqtisodiyotning tez suratda rivojlanishi raqobatdardosh va kasb jihatdan mahoratli ishchilarga bo‘lgan ehtiyojni keltirib chiqarmoqda.