(untitled) ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Vatanimiz muqaddasdir.Xalqimiz uzoq tarixiy qadriyatlarga egaki,biz ularni qancha ko’p anglar ekanmiz shunchalik vatanimizga bo’lgan muhabbatimiz,sadoqatimiz o’sib boraveradi.