(untitled) ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Ushbu maqola orqali biz korrupsiya nima va u keltirib chiqarishi mumkin bo’lgan illatlar,muammolar va salbiy oqibatlarni keltirib chiqarayotganini tahlil qilish bilan birga bugungi kunda olib borilayotgan korrupsiyaga qarshi siyosatdan korrupsiya kamayyaptimi yoki aksincha shular haqida fikr yuritamiz. Bundan tashqari dunyodagi va yurtimizdagi statistika bilan bog’liq ma’lumotlarni ham keltirib o’tamiz. Shu bilan birga taklif va fikr mulohazalarimizni bildiramiz.