(untitled) ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
O’zbekiston Respublikasida sud tibbiyoti ekspertizasi ma’lum amaldagi qonuniyatlarga asoslanadi. Ushbu maqolada sud tibbiyoti ekspertizasining protsessul asoslari haqida ma’lumotlar berilgan.