(untitled) ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Мақолада Янги Ўзбекистонда камбағалликни қисқаритиш орқали фаровон жамият қуриш истиқболлари ва йўналишлари бугунги куннинг долзарб вазифаси эканлиги акс этган.