(untitled) ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Ushbu maqola orqali davlatimiz rahbarining sportni rivojlantirishga oid olib borayotgan davlat dasturi haqida va maktabgacha va maktabdagi taʼlim tizimi sportni rivojlantirishga oid olib borilayotgan say harakatlar haqida soʻz boradi.