(untitled) ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Ushbu maqolada sharq mutafakkirlarining asarlari orqali yosh avlodni tarbiyalashda insonparvarlik,inson qadri,erkinligi va bugungi hayotimiz bilan tarixning uzviy bog ‘liqliligi asarlarning asl mohiyati haqida so‘z yuritiladi.