(untitled) ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Ushbu maqolada motiv va motivatsiya nima ekanligi, chet el olimlarining motiv va motivatsiya haqidagi fikrlari, ularning shaxs hayotidagi tutgan o’rni va o’quv motivlari kabi ma’lumotlar ochib berilgan.