(untitled) ("Conference on Universal Science Research 2023", 2024)
Talabalarni boshlang‘ich maktabda o‘qitishga tayyorlash jarayonida sharoitlarning samaradorligi, ularga ta’lim berish usullari va darslarda foydalaniladigan materiallar juda muhimdir. Ushbu tezisda Talabalarni boshlang‘ich maktabda o‘qitishga tayyorlash jarayonida o‘z-o‘zini rivojlanishi uchun sharoitlarning samaradorligi haqida ma’lumotlar o‘rganilgan.