(untitled) ("Conference on Universal Science Research 2023", 2024)
Maqolada Oʻzbekistonda hunarmandchilik sohasining xususiy tadbirkorlikni rivojlantirishdagi oʻrni va iqtisodiy ahamiyati xususida yoritilgan. Xususan, hunarmandchilik subyektlariga yaratilayotgan amaliy sharoitlar va imtiyozlar, keyingi yillarda respublikamizda sohani qoʻllab quvvatlash boʻyicha qabul qilingan farmon va qarorlarda belgilangan ustuvor vazifalarning mazmun mohiyati ochib berilgan.