(untitled) ("Conference on Universal Science Research 2023", 2024)
Surunkali yurak yetishmovchiligi bor bemorlarda buyrak disfunksiyasining rivojlanib borishi bilan yurak funksional ko‘rsatkichlarida bo’ladigan o‘zgarishlarni aniqlash.