(untitled) ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Ushbu tezisda Botulinum toksini inson organizmiga ta’siri, aniqlanish tarixi va ularning patologik guruhlari: Botulus: A, B, C1, C2, D, E, F, G, H tadqiq etilgan.