(untitled) ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Aorta koronar shuntlash amaliyotini o’tkazgandan bir necha yildan so’ng olib borilgan davo choralariga qaramasdan bemorlarda nostabil stenokardiya belgilari qayta rivojlanish holatlari kuzatilyapti. Garchi hozirgi kunga kelib interventsion kardiologiya sohasida samarali davo usullari aniqlangan bo’lsada, aortokoronar shuntlash amaliyoti (AKSH) o’tkazgan bemorlar uchun interventsion amaliyot o`tqazish cheklanganligicha qolmoqda.