(untitled) ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Suyakli bahqlar barcha suv havzalarida tarqalgan. Bu sinf xordalilar tipiga kiruvchi turlarning yarmiga yaqinini, ya’ni 20000 dan ortiq turni oʻz ichiga oladi. Oʻzbekistonda baliqlarning 77 ta turi uchraydi.