(untitled) ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Bu maqolada g’o’za va yasmiq o’simliklarining botanik belgilari (ildiz, poya, barg, gul) haqida va bu o’simliklarning dorivorlik xususiyatlari haqida ma`lumotlar keltirilgan.