(untitled) ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Ushbu maqolada o’zbek va ingliz tillarida do’stlik munosabatlarida vafodorlik va birdamik hamda ularning ma’daniy xususiyatlari tasvirlanadi. Ushbu maqolaning natijalari va misollari do’stlik haqidagi ingliz va o’zbek maqollarining ba’zi bir farqlarini ajratib olishga va ularning lingvokultural xususiyatlarini o’rganishga yordam beradi.