(untitled) ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Yangi texnologik jarayon va o’qitishning yangi zamonaviy usullarini o’quv jarayoniga tatbiq qilishdagi yangicha zamonaviy yondashuv xorijiy til o’qitishning maqsadini o’quvchilarga bilim berish va ma’lum, nutqiy ko’nikmalarni shakllantirishdagina emas, balki shu bilan birga o’quvchilarning qobiliyatlarini rivojlantirish, o’rganayotgan xorijiy tilga nisbatan qiziqishni kuchayirish ular xotirasining ichki imkoniyatlarini ishga solish, o’quvchilardagi o’z kuchiga bo’lgan ishonchini hosil qilishni ham o’z ichiga oladi.