(untitled) ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Umumiy psixologiyada ustanovka tushunchasi ostida subyektning ma’lum bir faoliyatga nisbatan tayyorligi tushuniladi. Va bu ikki xil omilga bog‘liqligi ta’kidlanadi: birinchisi, subyektning ehtiyojlari bo‘lsa, ikkinchisi obyektiv vaziyatga mos kelishidir.