(untitled) ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Mazkur maqolada chet tillarini o`qitishda va uni o’rganishda elektron lug’atlardan foydalanishning o’rni, uning samaradorligi, qulayligi, afzalliklari va mamlakatimizdagi tutgan o’rni haqida batafsil so’z boradi. Shuningdek, xorijiy tillarni o’rganish nafaqat ularda yangi so’zlarni o’rganish balkim, ularni so’zlashish jaroyonida ham bevosita qo’llay olish, yangi ma’lumotlarni taxlil qilib ular orqali o’z fikrlarini bayon eta olish uchun ham juda manfaatlidir. Ushbu maqolada elektron lug’atlarning o’rganuvchilarning o’rganish jarayonida turgan o’rni va ahamiyati haqida so’z yuritiladi.