(untitled) ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
2022-2026 йилларга мўлжалланган янги Ўзбекистоннинг тараққиёт стратегияси тўғрисида Ўзбекистон Республикаси Президентининг Фармони, 28.01.2022 йилдаги ПФ-60-сонли фармонига мувофиқ, корпоратив бошқарувни оптималлаштириш мақсадида ишлаб чиқариш ва бошқариш жараёнларини автоматлаштириш ҳамда саноат корхоналарида ишлаб чиқариш ва инновацияларни бошқарув жараёнларини жалб қилиш бугунги кунни долзарб вазифалардан бири ҳисобланади.