(untitled) ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Ushbu maqolada mashhur ajdodlarimizdan biri, qomusiy olim, shayx ur-rais Abu Ali ibn Sinoning filologik asarlaridan bo’lmish “She’r san’ati” risolasi tahlil qilingan. Chunonchi, olim asarida keltirilgan boblarga bosqichma-bosqich munosabat bildirilgan