(untitled) ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Maqolada zamonaviy sharoitlarda korxonaning ichki nazorat tizimi siyosati muammolari ichki nazorat boʻlimining tashkilotning boshqa boʻlimlari bilan oʻzaro munosabatlari, shuningdek mijozlar ehtiyojlarini oʻrganish va ularni hal qilish muammolarini hisobga olgan holda oʻrganiladi.