(untitled) ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Maqolada chigitning unuvchanligini ta’minlash bo‘yicha qishloq xo‘jaligi ekinlari urug‘larining umumiy unuvchanligiga qo‘yilgan talablarga javob berganligi uchun tadqiqotlarimiz Botryococcus avlodiga mansub B.braunii-AnDI-115 shtammi (B.braunii-AnDI-115) hamda Chlorococcum avlodiga mansub bo‘lgan Ch.infusionum -AnDI-76 shtammlari (Ch.infusionum -AnDI-76) tanlashdan iborat.