(untitled) ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Ushbu maqolada (“O‘zbek tilining izohli lug‘ati” 2 va 3-tomidagi ot so‘z turkumiga oid) sotsial semali leksemalarning struktur tavsifini o‘rganish orqali milliy va o‘zlashma terminlardan iborat sotsial semali terminologiyaning shaklga oid xususiyatlari haqida fikr yuritiladi.