(untitled) ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Inson paydo bo`libdiki, doim kasb-hunarga ehtiyoji bor. Chunki, kasb-hunar uning barcha ijtimoiy zaruratlari echimi hisoblanadi. Qadimdan har bir kasb-hunarning o`z tartib-qoidalari ishlab chiqilib, ularning bayoni haqida maхsus risolalar yozilgan. Chunonchi: dehqonchilik, duradgorchilik, sartaroshlik, qassoblik, temirchilik, chilangarlik, kulolchilik, chorvachilik, tijorat va boshqa kasb-hunarlarning yozma manbalari bizlargacha yetib kelgan . Albatta, bu odamzodning doimiy ehtiyojidan kelib chiqqan. Hozirda ham ayni kasb-hunar va uning odob-aхloqi bilan bog`liq yuzlab nashrlarga ko`zimiz tushadi.