(untitled) ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Maqolada simsiz zaryadlash tizimini bo’yicha o‘tkazilgan tadqiqotlar asosida amaliyotga keng tadbiq etiluvchi, ishlab chiqilgan simsiz zaryadlash texnologiyasi yoki elektr energiyani simsiz uzatish qurilmalari bo‘yicha batafsil ma’lumotlar keltirilgan.