(untitled) ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Ушбу материалда Халқ депутатлари маҳаллий Кенгашларида умумтаълим мактаблари директорлиги учун номзодларни легал ва легитим танлаб олиш тўғрисида фикр юритилади.