(untitled) ("Conference on Universal Science Research 2023", 2026)
Balans ma’lumotlarida ishlab chiqarishni uzluksiz olib borish uchun zarur bo‘lgan va hisobot tuzish davriga qiymat shaklidagi mol-mulki hamda uni qoplashga jalb qilingan manbalar o‘z aksini topadi. Bu ko‘rsatkichlar mol-mulk hajmi, tarkibi va qiymatini qay darajadaligini ifodalaydi.