(untitled) ("Conference on Universal Science Research 2023", 2026)
Noorganik birikmalar kimyoviy sanoatning asosiy tarkibiy qismlaridan biri bo‘lib, ular turli sohalarda keng qo‘llaniladi. Ushbu maqolada noorganik birikmalarning sanoatda olinishi, ularning kimyoviy xossalari, ishlab chiqarishda qo‘llanilishi va kelajakdagi istiqbollari tahlil qilinadi. Noorganik birikmalar, xususan, oksidlar, kislotalar, asoslar, tuzlar va koordinatsion birikmalarning tahlili sanoatning turli sohalarida yangi materiallar va texnologiyalarni ishlab chiqish uchun muhim ahamiyatga ega. Ushbu maqolada sanoatning eng muhim noorganik birikmalarni ishlab chiqarish texnologiyalari va ularning kelajakdagi rivojlanish istiqbollari ko‘rib chiqiladi