(untitled) ("Conference on Universal Science Research 2023", 2026)
Mazkur maqolada boshlang‘ich ta’limda o‘yin texnologiyalaridan foydalanish orqali o‘quvchi qiziqishini oshirishning metodik yondashuvlari yoritiladi. O‘yin texnologiyalari o‘quvchilarning o‘qishga bo‘lgan qiziqishini oshirishda samarali vosita sifatida qaraladi. O‘yin jarayonida o‘quvchilar faol ishtirok etishadi, masalalarni yechishda ijodiy yondashishadi, shuningdek, o‘quvchilarda analitik fikrlash, mantiqiy izchillik, hamkorlik, o‘zaro hurmat kabi ko‘nikmalar rivojlanadi