(untitled) ("Conference on Universal Science Research 2023", 2026)
Surunkali yiringli o’rta otit-nog’ora bo’shlig’ining yiringli yallig’lanishi bo’lib, uning klinik jihatdan bir nechta shakllarga bo‘linadi: mezotimpanit, epimezotimpanit va epitimpanit. Har bir shakl anatomik joylashuvi, klinik belgilari, asoratlar xavfi va davolash yondashuvlari bilan farqlanadi.