(untitled) ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Ushbu maqolada telekommunikatsion texnologiyalarning jamiyatdagi o’rnini, uning muhimligini va qaysi guruhdagi jamiyat uchun kerakli va foydali ekanligini ko’rib chiqildi va taxlil qilindi.