(untitled) ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Ushbu maqolada huquqiy davlatda shaxs va jamiyat tushunchasiga qanday qaralalishi muhokama qilinadi. Huquqiy davlat o‘zi nima, uning rivojlanish bosqichlari, shaxs va jamiyatning qanday tushuncha ekanligi haqida so‘z boradi. Huquqiy davlatning paydo bo’lishi haqidagi turli xil nazariyalar yoritib beriladi