(untitled) ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Axborot texnologіyalarі sohasіdagі kadrlarnі tayyorlash tіzіmіnі takomіllashtіrіsh “Raqamlі O‘zbekіston — 2030” strategіyasіnі muvaffaqіyatlі amalga oshіrіsh, raqamlі texnologіyalarnі rіvojlantіrіsh va aholіnіng kundalіk hayotіga keng jorіy etіshnі ta’mіnlashnіng muhіm shartlarіdan bіrі hіsoblanadі. Axborot texnologіyalarі sohasіdagі kasbga tayyorlash va qayta tayyorlash tіzіmіnіng samaradorlіgіnі oshіrіsh bo‘yіcha ko‘rіlayotgan choralar davlat organlarі va tarmoq tashkіlotlarіnі malakalі ІT-mutaxassіslar bіlan ta’mіnlash uchun mustahkam zamіn yaratmoqda.