(untitled) ("Conference on Universal Science Research 2023", 2025)
Ushbu maqolada zamonaviy ta’lim tizimida ikkinchi tilni o‘rgatishning innovatsion yondashuvlari ilmiy jihatdan tahlil qilingan. Kommunikativ metod, CLIL texnologiyasi, multimediaviy vositalar, raqamli platformalar va sun’iy intellekt asosidagi ta’lim resurslarining pedagogik ahamiyati yoritilgan. Shu bilan birga, o‘quvchilarning nutqiy kompetensiyasini rivojlantirish, individual trayektoriyani shakllantirish va o‘qitish samaradorligini oshirishda innovatsion yondashuvlarning o‘rni asoslab berilgan.