(untitled) ("Conference on Universal Science Research 2023", 2025)
Ushbu tadqiqotning maqsadi — chiziqli bo‘lmagan evolyutsion uyurma tenglamalarining teskari masalalarini sonli usullar yordamida samarali va aniqlik bilan yechish imkonini beruvchi dasturiy ta’minotni ishlab chiqishdir. Tadqiqot davomida algoritmik modellashtirish, hisoblash barqarorligi va murakkab uyurma tizimlaridagi noma’lum parametrlarni aniqlash bo‘yicha yangi yondashuvlar ishlab chiqiladi hamda dastur interfeysi foydalanuvchi uchun qulay shaklda taklif etiladi.