(untitled) ("Conference on Universal Science Research 2023", 2025)
umumta’lim maktab o‘quvchilarini kasb–hunarga yo’naltirishda o‘quvchilarni kasbga doir ko‘nikmalarini oshirish, ushbu ishlarni tashkil qilishning ilmiy uslubiy ahamiyatlari, pedagoglar uchun muhim jihatlar yoritilib berilgan