(untitled) ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Ushbu maqolada ishemik insult bilan ikkinchi turdagi qandli diabet bilan ogʻrigan bemorlarda komorbid patologiya analiz qilinadi. Oʻz vaqtida tashxis qoʻyish klinik (nevrodolog tomonidan dastlabki ekspertizasi, devronozni tasdiqlovchi dastlabki tashxisi, nevrologik kamsituvchi yoki boshchunli tekshiruvdan soʻng, nevrologik tanqidni aniqlash, insultning boshlanishidan boshlab 4 soat ichida aniqlanadi).