(untitled) ("Conference on Universal Science Research 2023", 2025)
Mazkur maqolada sanoat korxonalarini ilmiy-texnologik modernizatsiya qilishning zarurati, mohiyati va o‘ziga xos xususiyatlari yoritilgan. Muallif tomonidan modernizatsiya tushunchasining nazariy asoslari, ijtimoiy va iqtisodiy yo‘nalishlari, hamda bu jarayonlarning o‘zaro ta’siri tahlil qilingan.