(untitled) ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Qurilish konstruksiyaiarining sifati ularning ishlatilishida qo‘yiladigan talablarga muvofiqligi, zaruriy ishonchlilik darajasi, texnik shartlarda va buyumlarning ish chizmalarida ko’rsatilgan talablariga muvofiq kelishi bilan tavsiflanadi.